Features

Geef je sites en applicaties een boost
Veel bezoekers, transacties, queries of requests? Het high performance cloud platform van Cloud Provider is er klaar voor. Neem geen genoegen met minder.
Features

How the Cloud Provider platform works

How the Cloud Provider platform works
1

Firewall

Beschermt je server tegen aanvallen van buitenaf.
2

Infiniband netwerk

Het interne netwerk dat alle onderdelen met elkaar verbindt. Infiniband biedt een zeer hoge snelheid van maar liefst 56 Gbps.
3

Hypervisor

Levert de geheugen en CPU capaciteit voor je servers. Als een hypervisor stuk gaat, neemt een andere het automatisch over.
4

Storage

Levert de diskruimte voor je servers. De storage bestaat uitsluitend uit SSD disks voor een optimale performance.
5

Control server

Stuurt het cloud platform aan.
6

Backup server

Levert de diskruimte voor de snapshot backups van je servers.

Datacenter

Het cloud platform staat in het AMS7 datacenter van Interxion in Schiphol-Rijk, nabij Amsterdam. Dit datacenter biedt meer dan anderhalf voetbalveld aan serverruimte en heeft een maximaal elektrisch vermogen gelijk aan dat van Utrecht met 315.000 inwoners. Het datacenter is opgezet volgens de hoogst denkbare normen op het gebied van stroom, koeling, en beveiliging.
Datacenter

Internet verbindingen

Om het cloud platform altijd en snel bereikbaar te laten zijn op het internet, heeft ons netwerk meer dan voldoende capaciteit - zowel nationaal als internationaal - en is de routering dubbel uitgevoerd. Het netwerk is verbonden met meerdere transit providers en publieke internet exchanges, zoals AMS-IX en NL-IX.