Wie we zijn

Cloud Provider is een Nederlandse cloud hosting en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) provider. We bestaan sinds 2008, en hebben inmiddels meer dan 150 klanten - waaronder veel webshops, drukbezochte sites en webapplicaties. Cloud Provider is een spin-off van XXL Webhosting, en we hebben al 18 jaar ervaring in de hostingwereld. Naast VPS hosting, bieden we ook container hosting op basis van Docker aan. Hiermee waren we de eerste Nederlandse provider.
Ons doel is complexe hosting-infrastructuur simpel, bereikbaar en betaalbaar te maken voor jou als klant, zodat jij meer kunt halen uit je online projecten. Aangenaam!
Het team achter Cloud Provider

Leer de mensen achter Cloud Provider kennen. Elke dag werken we samen om ons cloud platform verder te verbeteren en om onze klanten te helpen met de hosting van hun websites en applicaties. Heb je een vraag of hulp nodig? We staan voor je klaar!
...

Edwin Kruis

...

Ruben Hiemstra

...

Leon Nanninga

...

Sander Cruiming

...

Edwin Tjallings

...

Jesse Span

Wat onze klanten zeggen

Tevreden klanten is waar we het bij Cloud Provider voor doen. Lees hieronder een aantal ervaringen van onze klanten.
format_quote
Het team van Cloud Provider staat altijd voor ons klaar met professioneel advies en helpen ons waar het kan. We hosten zowel onze klanten als ook onze eigen ontwikkelde applicaties naar volle tevredenheid.
format_quote
Geen praatjes, gewoon goede hosting. Door de combinatie van de nieuwste technologie├źn en een gebruiksvriendelijk panel, kunnen wij onze klanten altijd service verlenen op het hoogste niveau.
format_quote
Cloud zoals cloud bedoeld is. Voor ons moet de cloud net zoiets zijn als stromend water: het is er gewoon. Het platform heeft ons de afgelopen jaren nog nooit in de steek gelaten en het team erachter ook niet.Datacenter & netwerk

Ons cloud platform is ondergebracht in het AMS7 datacenter van Interxion in Schiphol-Rijk, nabij Amsterdam. Dit datacenter biedt meer dan anderhalf voetbalveld aan serverruimte en heeft een maximaal elektrisch vermogen gelijk aan dat van Utrecht met 315.000 inwoners. Het datacenter is opgezet volgens de hoogst denkbare normen op het gebied van stroom, koeling, en beveiliging.

Om ons platform altijd en snel bereikbaar te laten zijn op het internet, heeft ons netwerk meer dan voldoende capaciteit - zowel nationaal als internationaal - en is de routering dubbel uitgevoerd. Het netwerk is verbonden met meerdere transit providers en publieke internet exchanges, zoals AMS-IX en NL-IX.

Raised Image
Raised Image

Raised Image

Raised Image
Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze diensten of heb je hulp nodig? Je kunt via email, telefoon en chat contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.
contact_mail

Email, telefoon & chat

Email: support@cloudprovider.nl
Telefoon: +31 (0)88 000 6677

Chat met ons
info

Overige gegevens

Kamer van Koophandel: 55888674
BTW nummer: NL851898816B01
Onderdeel van XXL Ventures